Vi letar efter den rätta assistenten, inte den bästa

Det låter kanske märkligt, men den ”bästa” assistenten med mest erfarenhet och kunskap är kanske inte alltid den rätta assistenten för just vår kund. Nyckeln till att kunna erbjuda den bästa assistansen är att finna den rätta assistenten. Matchningen är viktig både för kunden och för assistenten. Vi tror att personkemin mellan kunden och assistenten tillsammans med assistentens personliga kvalitéer, kunskap och drivkraft leder till den bästa assistansen.

Kunskapen får du som assistent på plats under din introduktionstid. Varje kund har olika behov, därför är det viktigt att varje assistent lär sig de rutiner som finns hos den specifika kunden. Det innebär även att dina tidigare erfarenheter och kunskaper inte är det viktigaste när du söker jobb hos oss. Din motivation och dina drivkrafter tillsammans med personkemin mellan dig och kunden är det absolut viktigaste.

Ett av världens viktigaste jobb

Vi tycker att du har ett att världens viktigaste jobb. Vi är därför måna om våra assistenter och erbjuder en utvecklande och stödjande arbetsplats. Som assistent arbetar du ute hos våra kunder där du även ingår i en arbetsgrupp. Att vara personlig assistent innebär ofta mycket ensamarbete men det finns alltid stöd och möjlighet till kontakt med såväl arbetsgruppen som NOA-kontoret. I de flesta av våra arbetsgrupper finns även en kompetent och erfaren arbetsledare och vi på NOA-kontoret finns alltid tillgängliga för att ge stöd och råd eller hjälpa till när det behövs.

Som assistent hos oss på NOA får du även ta del av alla de utbildningar som vi erbjuder. Vi erbjuder bland annat regelbundna utbildningar i hjärt- och lungräddning och brand samt mer kundspecifika utbildningar med fokus på exempelvis multipel skleros, epilepsi och stroke. Vi värnar mycket om gemenskap och närhet till såväl kunder som assistenter, därför anordnar vi även kundträffar, grillkvällar och andra aktiviteter.

NOA som arbetsgivare

Människor är föränderliga vilket även innebär att assistansen är föränderlig, därför måste vi hela tiden förändra för att förbättra. Som assistent hos oss tror vi på dig och din kompetens och tar alltid till oss dina idéer för att förbättra assistansen.

För oss är det viktigt att assistenterna mår bra och känner sig trygga, därför tillämpar vi kollektivavtal. För dig som arbetstagare innebär det en trygghet genom att du hos oss har försäkringar samt avtalspension under tiden du är anställd hos oss. Försäkringarna för dig som anställd innefattar bland annat sjukdom, arbetsskada, föräldraledighet, arbetsbrist och dödsfall.

Kontaktperson rekrytering och personalfrågor

Emil Thomasson
Personalansvarig
0705-314014
emil@noass.se (ej ansökan via mail)

Lediga jobb