Nu söker vi en personlig assistent till en av våra manliga kunder i Bromölla. Tjänsten är ett sjukvikariat i cirka 1,5- 2 månader med omgående tillträde och arbete en bit in under 2019. Tjänsten kan innebära övergång till en fast anställning. Tjänstgöringsgraden under vikariatet kommer att ligga på cirka 91 %.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som personlig assistent arbetar du med att vara en funktionshindrad behjälplig i dennes vardag. Beroende på vilket funktionshinder personen i fråga har skiljer sig de specifika arbetsuppgifterna.

Vår kund är en 45-årig rullstolsburen, pigg och levnadsglad man som är bosatt i Bromölla. Han är född med en cp-skada och har assistenter hos sig dygnet runt. Med anledning av hans fysiska funktionshinder har han behov av assistans med allt som ingår i hans vardag vilket exempelvis kan vara omvårdnad, hushållssysslor och fritidsaktiviteter. Han har andningshjälp av en respirator samt sondmatas. Kunden har inget eget verbalt tal men kommunicerar med text via en dator på sin permobil.

Arbetstiden är förlagd till dygnspass med sovande jour hos kunden enligt rullande fyraveckorsschema.

Som ny assistent ingår givetvis introduktionsutbildning så länge det krävs innan ensamarbete påbörjas.

OM DIG
Hos NOA är assistenterna allt. Matchningen mellan våra assistenter och kunder är grundläggande för hela vår verksamhet. I alla rekryteringsprocesser lägger vi därför stor vikt vid personlig lämplighet, vilja och intresse för assistentyrket.

Vi söker dig som är 25 år eller äldre. Du är lugn och trygg med en stabil tillvaro och du har ett verkligt intresse för arbetet som personlig assistent. Vår kund är oerhört beroende av sina assistenter för att få vardagen att flyta, varför du måste vara noggrann och engagerad i ditt arbete.

Flytande svenska i både tal och skrift är ett måste för att inga missförstånd ska kunna ske. Du måste också ha B-körkort eftersom det ingår att köra kundens bil i tjänsten.

Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller arbete inom vård och omsorg är meriterande men inget krav. Utbildning som personlig assistent, vårdbiträde, undersköterska eller motsvarande är meriterande men inget krav.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Anställningsform: Vikariat (schemalagt) under cirka 1,5-2 månader. Möjligheter till övergång i fast anställning.
Tjänstgöringsgrad: Cirka 91 % under vikariat, därefter varierande.
Arbetstider: Dygnspass med sovande jour
Tillträde: Omgående tillträde

Anställningen omfattas av kollektivavtal mellan Almega Vårdföretagarna och Kommunal.

Vi tillämpar friskprofil, drogtest och utdrag ur belastningsregistret.

De belastningsregister som efterfrågas vid anställning är “Enskild person” och “LSS”. Du kan med fördel redan vid ansökan om tjänsten beställa båda dina belastningsregister via Polisens hemsida. Vid erbjudande om den utannonserade tjänsten ska båda register lämnas in i obrutna kuvert.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart rätt kandidat har funnits. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Vi tycker att du har ett av världens viktigaste jobb. Som arbetsgivare är vi därför oerhört måna om att erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats. Vi försöker med jämna mellanrum att erbjuda kompetensutveckling i form av specifika utbildningar mot just det funktionshinder som du arbetar med, men också mer generella utbildningar som exempelvis hjärt- och lungräddning. Därutöver arrangerar vi trevliga sammankomster för både assistenter och kunder.

KONTAKT
Emil Thomasson
Personalansvarig
emil@noass.se (ej ansökan via mail, endast via formulär)
0705-314014

OM OSS
NOA är en assistansanordnare som levererar det där lilla extra. Vi värnar om matchningen mellan assistent och kund med syfte att kunna erbjuda den bästa assistansen. Precis som oss människor är assistansen föränderlig därför måste vi även förändra för att förbättra. Vi tar tillvara på kunder och assistenter genom närheten, tillgängligheten och gemenskapen som präglar NOA. Företaget grundades 2005 av Jerry och Eva Håkansson och har kunder i Blekinge, Småland, Skåne och Halland.

Tillåtna filtyper: PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG, RTF, TXT
Tillåtna filtyper: PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG, RTF, TXT