Byta till NOA?

Bli kund
Vi vill göra livet enklare. Inte nödvändigtvis för oss själva, men absolut för våra kunder. Därför har vi också gjort det enkelt för dig att byta till NOA.

Att välja NOA kostar inget men ger dig större möjligheter att påverka din livssituation. Vi vet att bra assistans bygger på förtroende, kunskap och empati. Och samarbete. Hos NOA är det alltid du som har sista ordet när det gäller din assistans. Du berättar för oss hur du vill ha det. Vi finns där för att hjälpa dig längs vägen och för att göra ditt liv lite smidigare och gärna lite mer innehållsrikt.

Det finns olika sätt att välja din personliga assistent. Du kan själv påverka om du vill att det ska vara en anhörig, en utomstående eller kanske en vän.

1.

Om du bestämmer dig för att välja NOA så kan du göra på flera olika sätt, du väljer det som passar dig. Du kan antingen slå en signal, maila eller lämna dina kontaktuppgifter här på hemsidan. Därefter tar vi ett förutsättningslöst möte antingen på NOAs kontor, hos dig eller på någon neutral plats om du föredrar det. Vi diskuterar din assistans och dina önskemål. Om du inte redan har assistans så hjälper vi dig med ansökan.

2.

När du känner dig nöjd tar vi fram ett förslag. Vi berättar hur vi ser på din assistans och på hur vi kan förbättra den. Du tar sedan ställning till förslaget och ger dina synpunkter.

 

 

3.

När vi kommit fram till en bra lösning så gör vi en överenskommelse. Då börjar vi arbetet med att hitta rätt assistent till just dig och självklart är det du som i slutänden bestämmer vem du vill ha. Hos NOA är matchningen mellan kund och assistent oerhört viktig och en av våra hörnpelare.

NOA tar så klart hand om allt pappersarbete med berörda myndigheter – för att göra det enkelt för dig. Vi hoppas att du ser fördelarna med NOA och som sagt – vi börjar med ett förutsättningslöst möte. Vi ser fram emot att höra från dig.