HR-PRAKTIKANT TILL VÅRT KONTOR I SÖLVESBORG
Nu söker vi en student inom HR för en HR-inriktad praktik på vårt kontor i Sölvesborg under vårterminen 2019.

OM TJÄNSTEN
Som arbetsgivare befinner sig NOA Personlig Assistans i ett förändringsskede där digitalisering och kvalitétsutveckling står i fokus. Vi har nyligen bytt affärssystem och arbetsdagarna går i dagsläget till stor del ut på att implementera nya rutiner och då i synnerhet inom HR.

Som HR-praktikant hos oss erbjuds du en bred roll inom HR där du kommer att få vara direkt delaktig i såväl löpande personalarbete som utveckling av nya processer och rutiner. Det är av stor vikt för oss att du ska utvecklas, påverka och få verklighetsnära erfarenheter som du sedan kan ta med dig i ditt framtida yrkesliv.

Exempel på direkt innehåll i praktikanttjänsten:

  • Arbete med rekrytering, både löpande och inför semesterperioden. Här kommer du bland annat att få skapa annonser, intervjua och ta referenser.
  • Digitalisering inom HR, bland annat håller vi just nu på med att digitalisera alla fysiskt undertecknade anställningsavtal med hjälp av vårt nya affärssystem.
  • Arbetsrättsliga frågor, att vid behov tolka vårt kollektivavtal och arbetsrättsliga lagar.

Du kommer att arbeta såväl självständigt som i samarbete med vår kontorspersonal och då i synnerhet personalansvarig som också utgör din handledare och närmsta chef.

VILLKOR OCH OMFATTNING
Anställningsform: Studentpraktik
Tjänstgöringsgrad: Heltid, vardagar cirka kl. 8-17
Varaktighet: Enl. överenskommelse under vårterminen 2019
Tillträde: Enl. överenskommelse

OM DIG
Vi söker en arbetsam och engagerad student som drivs av att utveckla och effektivisera. Eftersom arbetet innebär mycket social interaktion och kontakt med människor (både anställda, rekryteringskandidater och våra funktionshindrade kunder) förutsätter vi att du trivs med nya kontakter och i sociala sammanhang.

Vi ställer krav på noggrannhet och struktur. Eftersom du delvis kommer att arbeta självständigt med vissa tilldelade arbetsuppgifter behöver du kunna ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt.

Följande grundkrav måste även vara uppfyllda:

  • Pågående studier vid högskola, universitet eller yrkeshögskola inom HR, ekonomi eller motsvarande. Relevanta program: Personal- och arbetslivsprogrammet, Human Resource Management eller Ekonomiprogrammet.
  • God svenska i både tal och skrift.

Om du har erfarenhet av arbete inom vård- och omsorgsbranschen så är detta meriterande, men inget krav.

ANSÖKAN
Maila din ansökan med CV och personligt brev till emil@noass.se

Ange ”Ansökan HR-praktikant” som ämne i din mailrubrik.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas så snart rätt kandidat har funnits.

KONTAKT
Välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

Emil Thomasson
Personalansvarig
0705-314014
emil@noass.se

OM OSS
NOA Personlig Assistans AB är en privat assistansanordnare med gedigen egen erfarenhet inom personlig assistans och LSS. Våra kunder och 140 kollektivanställda personliga assistenter finns i Skåne, Blekinge och Småland. På kontoret i Sölvesborg arbetar fem tjänstemän.