Jobba här

Välkommen till världens viktigaste jobb.

Våra lediga tjänster

Ett av världens viktigaste jobb

Vi tycker att du har ett av världens viktigaste jobb. Vi är därför måna om våra assistenter och erbjuder en utvecklande och stödjande arbetsplats. Hos oss finns alltid stöd och möjlighet till kontakt med såväl arbetsgruppen som NOA-kontoret. Vi genomför regelbundna utbildningar i hjärt- och lungräddning samt kundspecifika utbildningar. Vi värnar mycket om gemenskap och närhet till såväl kunder som assistenter, därför anordnar vi kundträffar, grillkvällar och andra aktiviteter. 

NOA som arbetsgivare

Att arbeta som personlig assistent kan skilja sig en hel del, men en sak är gemensam – bra assistans kan enbart levereras  genom duktiga assistenter. Därför lägger vi stor vikt i arbetet med att ta hand om vår personal. Som assistent hos oss tror vi på dig, din kompetens och vi tar till oss dina idéer för att förbättra assistansen. För oss är det också viktigt att du känner dig trygg, därför tillämpar vi kollektivavtal. Vi lägger även stor vikt i våra matchningar och tror att personkemin mellan kunden och assistenten tillsammans med personliga kvalitéer, kunskap och drivkraft leder till den bästa assistansen. 

Vi ger dig en händelserik vardag!

Vi är måna om våra medarbetare och vi gör många roliga saker tillsammans! Är du nyfiken på hur det är att vara anställd hos oss? Kontakta Emil Thomasson som är ansvarig för våra rekryteringar. Du når honom på tel 0705-31 40 14, e-post emil@noass.se.