PERSONLIG ASSISTENT TILL UNG MAN I OLOFSTRÖM
Är du en utåtriktad person som letar efter ett socialt och viktigt arbete? Nu söker vi en personlig assistent till en av våra manliga kunder i Olofström. Är det kanske du som är vår nästa medarbetare?

Vår kund är en social och aktiv rullstolsburen man i 25-årsåldern. Assistansen sker dygnet runt med vaken natt och tjänsten innebär främst att assistera vid de flesta moment som sker i vår kunds vardag. Där ingår bland annat allehanda hushållssysslor, förflyttningar och personlig hygien. Som assistent följer du även med och assisterar vår kund på hans arbetsplats.

Kunden kommunicerar obehindrat och planerar sina dagar helt på egen hand.

DIN PROFIL
Som assistent hos vår kund ser vi att du är noggrann och engagerad, men att du samtidigt visar stor respekt för att vår kund är självständig och styr sina dagar själv. Vi söker dig som är mellan 25 och 35 år gammal då vår kund trivs allra bäst med personer i någorlunda samma ålder. Du ska ha möjlighet att arbeta dygnets alla tider (inklusive helger) enligt ett rullande sexveckorsschema.

Att ha tidigare erfarenhet som personlig assistent är inget krav men är givetvis väldigt meriterande. Vi ser också mycket positivt på utbildning som personlig assistent, vårdbiträde, undersköterska eller annat som anses likvärdigt.

Det viktigaste för oss på NOA är att matchningen mellan kund och assistent blir rätt. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet, vilja och intresse för assistansyrket när vi rekryterar. Personliga egenskaper vi värderar högt är arbetsmoral, lyhördhet och omtanke. Att kunna ta egna initiativ men ändå respektera kundens vilja och behov är minst lika viktigt.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar
Tjänstgöringsgrad: 75-85 %
Arbetstider: Dag, natt och helg (assistans sker dygnet runt med vaken natt)
Tillträde: Omgående

Anställningen omfattas av kollektivavtal mellan Almega Vårdföretagarna och Kommunal.

Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat giltiga utdrag från belastningsregistret.

Körkort och tillgång till egen bil är krav för tjänsten.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Vi tycker att du har ett av världens viktigaste jobb. Som arbetsgivare är vi därför oerhört måna om att erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats. Vi försöker ofta att erbjuda kompetensutveckling i form av specifika utbildningar mot just det funktionshinder som du arbetar med, men också mer generella utbildningar som exempelvis hjärt- och lungräddning. Därutöver arrangerar vi självklart trevliga sammankomster för både assistenter och kunder.

KONTAKT
Emil Thomasson
Personalansvarig
emil@noass.se
0705-314014

Ansökningar via mail kommer ej att behandlas. Korrekt ansökan sker via formuläret nedan.

OM OSS
NOA är en assistansanordnare som levererar det där lilla extra. Vi värnar om matchningen mellan assistent och kund med syfte att kunna erbjuda den bästa assistansen. Precis som oss människor är assistansen föränderlig därför måste vi även förändra för att förbättra. Vi tar tillvara på kunder och assistenter genom närheten, tillgängligheten och gemenskapen som präglar NOA Personlig Assistans.

Företaget grundades 2005 av Jerry och Eva Håkansson och har kunder i Blekinge, Småland, Skåne och Halland.

ANSÖKAN

Tillåtna filtyper: PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG, RTF, TXT
Tillåtna filtyper: PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG, RTF, TXT