PERSONLIG ASSISTENT TILL UNG KVINNA I RONNEBY
Är du en aktiv person med ett hjärta av guld som brinner för att hjälpa andra? Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kvinnliga kunder i Ronneby.

Kunden är en glad, positiv och harmonisk 28-årig tjej med Angelmans syndrom. Hon är mycket kärleksfull mot de personer som är nära och bringar henne trygghet. Här möts du av kramar när du börjar din arbetsdag! Med anledning av en kommande föräldraledighet i personalstyrkan söker hon nu en ny assistent som kan finnas med och tillföra glädje och livskvalité i vardagen.

Angelmans syndrom innebär svår utvecklingsstörning (på mycket låg nivå). Vår kund har inget tal men förstår enklare uppmaningar och ord. Ataxi och epilepsi förekommer. Hon är gående men med dålig balans. För vår kund är struktur, rutiner och kontinuitet viktiga faktorer för att hon även fortsättningsvis ska kunna vara sitt glada och harmoniska jag.

Som assistent hos vår kund kommer du att utföra det mesta som kan ingå i rollen som personlig assistent. Det innebär bland annat att du hjälper till med måltider, fritidsaktiviteter, förflyttningar, personlig hygien, träning samt kommunikation. Assistansen sker dygnet runt med sovande jour i kundens hem.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Anställningsform: Vikariat om minst 10 månader.
Tjänstgöringsgrad: Cirka 70-75 % schemalagd tid samt mer vid behov
Arbetstider: Varierande dag, natt, helg
Tillträde: Introduktion påbörjas i slutet av december/början av januari. Tjänsten påbörjas officiellt omkring den 1 februari.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Anställningen omfattas av kollektivavtal mellan Almega Vårdföretagarna och Kommunal.

Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat giltiga utdrag från belastningsregistret.

DIN PROFIL
Som person ser vi att du är lugn och trygg i dig själv. Du gör gärna det där lilla extra för att vår kund alltid ska ha det bra. Eftersom personer med Angelmans syndrom mår bäst av en vardag uppbyggd kring rutiner behöver du även vara ordningsam och strukturerad.

Kundens fritidsintressen är bland annat bad och ridning varför du måste vara simkunnig, samt ej vara pälsdjursallergiker.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten.

Tidigare erfarenhet som personlig assistent är inget krav men är givetvis väldigt meriterande. Vi ser också mycket positivt på utbildning som personlig assistent, vårdbiträde, undersköterska eller annat som anses likvärdigt.

Det viktigaste för oss på NOA är att matchningen mellan kund och assistent blir rätt. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet, vilja och intresse för assistansyrket när vi rekryterar. Personliga egenskaper vi värderar högt är arbetsmoral, lyhördhet och omtanke. Att kunna ta egna initiativ men ändå respektera kundens vilja och behov är minst lika viktigt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Vi tycker att du har ett av världens viktigaste jobb. Som arbetsgivare är vi därför oerhört måna om att erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats. Vi försöker med jämna mellanrum att erbjuda kompetensutveckling i form av specifika utbildningar mot just det funktionshinder som du arbetar med, men också mer generella utbildningar som exempelvis hjärt- och lungräddning. Därutöver försöker vi att arrangera trevliga sammankomster för både assistenter och kunder.

KONTAKT
Annette Stridsjö
Mamma
0709-209545
Kontaktas vid frågor om kunden och arbetet.

Emil Thomasson
Personalansvarig
emil@noass.se (ej ansökan via mail, endast via formulär)
0705-314014
Kontaktas vid frågor om anställningen och rekryteringsprocessen.

OM OSS
NOA är en assistansanordnare som levererar det där lilla extra. Vi värnar om matchningen mellan assistent och kund med syfte att kunna erbjuda den bästa assistansen. Precis som oss människor är assistansen föränderlig därför måste vi även förändra för att förbättra. Vi tar tillvara på kunder och assistenter genom närheten, tillgängligheten och gemenskapen som präglar NOA.

Företaget grundades 2005 av Jerry och Eva Håkansson och har kunder i Blekinge, Småland, Skåne och Halland.

ANSÖK NEDAN

Tillåtna filtyper: PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG, RTF, TXT
Tillåtna filtyper: PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG, RTF, TXT