SEMESTERVIKARIER SÖKES INFÖR SOMMAREN 2018
Nu söker vi personliga assistenter för semestervikariat/sommarjobb under sommaren 2018 hos våra kunder i Sölvesborg, Kristianstad, Olofström, Karlshamn, Ronneby och Karlskrona.

Som personlig assistent arbetar du med att vara en funktionshindrad behjälplig i dennes vardag. Beroende på vilket funktionshinder personen i fråga har skiljer sig de specifika arbetsuppgifterna. Vanligt är att assistera vid förflyttningar, hushållssysslor, personlig hygien, träning samt vid olika fritidsaktiviteter. Givetvis består även en stor del av arbetet av kommunikation.

Målet med personlig assistans är att den funktionshindrade ska få lika goda möjligheter till ett innehållsrikt och bra liv som vem som helst.

Sommarjobb hos NOA Personlig Assistans brukar varje år innebära goda möjligheter till fasta tjänster för de som gör extra bra ifrån sig, samt fortsatt extrajobb/timvikariat för dig som är student.

OM DIG
Hos NOA är assistenterna allt. Matchningen mellan våra assistenter och kunder är grundläggande för hela vår verksamhet. I alla rekryteringsprocesser lägger vi därför stor vikt vid personlig lämplighet, vilja och intresse för assistansyrket.

För att vara aktuell för sommarvikariat hos oss ser vi du är tillgänglig för arbete under hela eller delar av sommaren 2018. Vi ställer höga krav på engagemang och social kompetens eftersom du spelar en oerhört viktig roll i att utveckla och tillföra livskvalité för våra kunder.

Du som söker får gärna vara aktiv student eller ha nyligen avslutade studier, gärna inom vård och omsorg.

Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller arbete inom vård och omsorg är meriterande men inget krav. Utbildning som personlig assistent, vårdbiträde, undersköterska eller motsvarande är meriterande men inget krav.

B-körkort och tillgång till egen bil är meriterande.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Anställningsform: Sommarjobb/Semestervikariat
Tjänstgöringsgrad: Varierande
Arbetstider: Varierande, dag/natt/helg
Tillträde: Sommaren 2018, varierande

Vi tillämpar friskprofil, drogtest och utdrag ur belastningsregistret.

De belastningsregister som efterfrågas vid anställning är:
Enskild person – https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/
LSS – https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/

Du kan med fördel redan vid ansökan om tjänsten beställa båda dina belastningsregister. Vid erbjudande om den utannonserade tjänsten ska båda register lämnas in i obrutna kuvert.

ANSÖKAN
Ansökan sker via formuläret nedan. Tjänsterna tillsätts så snart vi funnit rätt kandidater. Du är därför välkommen med din ansökan redan idag!

KONTAKT
Emil Thomasson,
Personalansvarig
0705-314014
emil@noass.se

OM FÖRETAGET
NOA Personlig Assistans startades 2005 av Jerry och Eva Håkansson. De hade 1993 fått en son med funktionshinder och i tolv års tid provade de alla möjligheter till en bra assistans. De använde sig av kommunen, kooperativ och privata assistansbolag. Men inget fungerade fullt ut. Alltid var det något som krånglade. Kooperativet som de använde ett tag fick de en väldigt bra känsla för. Men avståndet gjorde till slut att det blev problem med vikarier och annat som man måste vara nära för att kunna lösa på ett bra sätt. Så för att kunna ge sin son den bästa assistansen startade de NOA. De hade ju redan de så viktiga relationerna med Försäkringskassan och kommunen som är helt centrala, om man vill få tillgång till de rättigheter som man har rätt till.

 

Kryssa för samtliga av de orter där du kan tänka dig att arbeta
Välj i vilken omfattning du är tillgänglig
Ange mellan vilka veckor du kan arbeta om du valt "Del av sommaren". Minst 6 veckor sammanhängande krävs.
Tillåtna filtyper: PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG, TXT, RTF
Tillåtna filtyper: PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG, TXT, RTF