PERSONLIG ASSISTENT TILL KILLE I 30-ÅRSÅLDERN

Nu rekryterar vi en personlig assistent till en av våra manliga kunder i Sölvesborg.

Att arbeta som personlig assistent innebär att hjälpa en person som har funktionshinder att leva sin vardag som vem som helst. Med andra ord gör du (eller hjälper till med) det som personen i fråga annars skulle gjort på egen hand. Arbetsuppgifterna varierar självklart beroende av funktionshinder, intressen och personlighet.

Vår kund är en rullstolsburen kille i 30-årsåldern. Hans funktionshinder är omfattande varför det ingår att assistera i allt som ingår i hans vardag. Det gäller framförallt under olika aktiviteter, träning, förflyttningar, mat och personlig hygien. Kundens vardag är varierad men ändå rutinbaserad och assistans sker därför såväl i hemmet som vid kundens dagliga sysselsättning.

 ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar (provanställning tillämpas)
Tjänstgöringsgrad: Cirka 70-80 %
Arbetstider: Varierande tider dag/kväll/natt inkl helger enligt rullande schema
Tillträde: Om 1-2 månader

Anställningen omfattas av kollektivavtal mellan Almega Vårdföretagarna och Kommunal.

Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat två giltiga utdrag (LSS och enskild person) från belastningsregistret.

DIN PROFIL
Eftersom tjänsten kräver lång introduktion kan du inte se den som en tillfällig lösning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och enbart inrikta oss mot kandidater som vill arbeta hos oss under många år framöver.

Som person ser vi gärna att du är social, lyhörd och duktig på att kommunicera. Eftersom vår kund inte talar är det oerhört viktigt att du som assistent kan tolka hans signaler och ändå kan föra en frekvent dialog där vår kund kan få svara på sitt eget sätt. Vi värdesätter också arbetsmoral och flexibilitet då arbetsgruppen på egen hand täcker upp för varandra vid frånvaro eller ledighet.

Att ha tidigare erfarenhet som personlig assistent är inget krav men är väldigt meriterande. Vi ser också mycket positivt på utbildning som personlig assistent, vårdbiträde, undersköterska eller annat som anses likvärdigt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Vi tycker att du har ett av världens viktigaste jobb. Som arbetsgivare är vi därför oerhört måna om att erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats. Vi försöker med jämna mellanrum att erbjuda kompetensutveckling i form av specifika utbildningar mot just det funktionshinder som du arbetar med, men också mer generella utbildningar som exempelvis hjärt- och lungräddning. Därutöver arrangerar vi ofta trevliga sammankomster för både assistenter och kunder.

KONTAKT
Emil Thomasson
Personalansvarig
emil@noass.se
0705-314014

Ansökningar via mail kommer inte att behandlas. Ansökan ska alltid ske i annonsens formulär på vår hemsida. Urval sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OM OSS
NOA är en assistansanordnare som levererar det där lilla extra. Vi värnar om matchningen mellan assistent och kund med syfte att kunna erbjuda den bästa assistansen. Precis som oss människor är assistansen föränderlig därför måste vi även förändra för att förbättra. Vi tar tillvara på kunder och assistenter genom närheten, tillgängligheten och gemenskapen som präglar NOA. Verksamheten präglas av lång och gedigen egen erfarenhet inom personlig assistans. Våra kunder och 140-talet anställda återfinns i Blekinge, Småland, Skåne och Halland.

ANSÖK HÄR

Tillåtna filtyper: PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG, RTF, TXT
Tillåtna filtyper: PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG, RTF, TXT