Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kvinnliga kunder i Sölvesborg för en anställning om cirka 40-50 %. Den schemalagda arbetstiden är i huvudsak förlagd till nätter, men inhopp under dagtid förekommer. Eftersom vi arbetar med löpande urval kommer vi att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som personlig assistent arbetar du med att vara en funktionshindrad behjälplig i dennes vardag. Beroende på vilket funktionshinder personen i fråga har skiljer sig de specifika arbetsuppgifterna.

Vår kund är en rullstolsburen äldre kvinna bosatt i Sölvesborg. I tjänsten ingår bland annat att assistera med allt som ingår i hennes vardag. Arbetande assistent medföljer även vid kundens fritidsaktiviteter. Vår kund planerar och styr sina dagar på egen hand.

Tjänsten är en nattjänst på cirka 40-50 % samt inhopp vid behov. Arbetstiden är förlagd till tolv- och 14-timmarspass, främst natt (med sovande jour hos kunden). Dagpass vid behov förekommer.

OM DIG
Hos NOA är assistenterna allt. Matchningen mellan våra assistenter och kunder är grundläggande för hela vår verksamhet. I alla rekryteringsprocesser lägger vi därför stor vikt vid personlig lämplighet, vilja och intresse för assistentyrket.

Vi söker dig som är kvinna, gärna 35 år eller äldre. För att vara aktuell för denna tjänst vill vi att du har en stabil tillvaro och ser det hela som en långsiktig lösning.

Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller arbete inom vård och omsorg är meriterande men inget krav. Utbildning som personlig assistent, vårdbiträde, undersköterska eller motsvarande är meriterande men inget krav.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar
Tjänstgöringsgrad: Cirka 40-50 %, samt inhopp
Arbetstider: Natt 17-07 (med sovande jour) schemalagd, dag 07-19 förekommer vid inhopp
Tillträde: Omgående

Anställningen omfattas av kollektivavtal mellan Almega Vårdföretagarna och Kommunal.

Vi tillämpar friskprofil, drogtest och utdrag ur belastningsregistret.

De belastningsregister som efterfrågas vid anställning är:

Enskild person
LSS

Du kan med fördel redan vid ansökan om tjänsten beställa båda dina belastningsregister. Vid erbjudande om den utannonserade tjänsten ska båda register lämnas in i obrutna kuvert. 

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Vi tycker att du har ett av världens viktigaste jobb. Som arbetsgivare är vi därför oerhört måna om att erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats. Vi försöker med jämna mellanrum att erbjuda kompetensutveckling i form av specifika utbildningar mot just det funktionshinder som du arbetar med, men också mer generella utbildningar som exempelvis hjärt- och lungräddning. Därutöver arrangerar vi trevliga sammankomster för både assistenter och kunder.

KONTAKT
Emil Thomasson
Personalansvarig
emil@noass.se
0705-314014

Ansökningar via mail kommer inte att behandlas. Korrekt ansökan sker via formuläret i annonsen på vår hemsida. Glöm inte att bifoga CV och personligt brev.

OM OSS
NOA är en assistansanordnare som levererar det där lilla extra. Vi värnar om matchningen mellan assistent och kund med syfte att kunna erbjuda den bästa assistansen. Precis som oss människor är assistansen föränderlig därför måste vi även förändra för att förbättra. Vi tar tillvara på kunder och assistenter genom närheten, tillgängligheten och gemenskapen som präglar NOA. Företaget grundades 2005 av Jerry och Eva Håkansson och har kunder i Blekinge, Småland, Skåne och Halland.

ANSÖKAN

Tillåtna filtyper: PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG, RTF, TXT
Tillåtna filtyper: PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG, RTF, TXT