SEMESTERVIKARIER SOMMAREN 2019
Nu söker vi personliga assistenter för semestervikariat under sommaren 2019. Arbetstillfällen kommer att finnas i både NO Skåne, Blekinge och Kronoberg. Se specifika arbetsorter i annonsformuläret nedan.

Att arbeta som personlig assistent innebär att hjälpa en person som har funktionshinder att leva sin vardag som vem som helst. Med andra ord gör du (eller hjälper till med) det som personen i fråga annars skulle gjort på egen hand. Med anledning av att våra kunder har olika funktionshinder och att de åldersmässigt är allt från barn till pensionärer så kommer tjänsterna som erbjuds att skilja sig i både utformning, arbetssätt och tjänstgöringsgrad. Försök därför att fylla i ansökningsformuläret nedan så noggrant som möjligt, så att vi kan matcha dig mot rätt tjänst.

Självklart ingår en väl anpassad introduktion innan ordinarie arbetstid träder i kraft. Goda möjligheter finns för den som vill att omgående börja som timvikarie fram till sommaren.

Sommarjobb hos oss brukar för de som visar störst intresse allt som oftast leda till fortsatt anställning.

DIN PROFIL
Vi söker kandidater i alla åldrar, med olika bakgrund och erfarenhet. Har du kanske precis tagit studenten och vill börja jobba inom vård- och omsorg? Studerar du på högskola och vill jobba extra och under sommaren?

Du som söker ska vara en person som trivs att arbeta med människor och som vill göra det där lilla extra för att kunna erbjuda den bästa assistansen. Rollen som personlig assistent kräver även social kompetens och intresse för funktionshindrade personer, där du blir en viktig del i att både tillföra livskvalité och utveckling i vår kunds vardag. Eftersom personlig assistans mestadels handlar om ensamarbete handlar mycket om eget ansvar.

Det är meriterande med utbildning som personlig assistent, undersköterska, vårdbiträde eller motsvarande. Allra viktigast är dock din personlighet, ditt engagemang och din arbetsmoral. Vi är oerhört måna om att rätt assistent ska matchas med rätt kund.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Anställningsform: Sommarjobb och timvikariat
Tjänstgöringsgrad: Varierande beroende på tjänst
Arbetstider: Alla dygnets tider beroende på tjänst
Tillträde: Omgående för timvikariat. Schemalagd tjänst under sommaren 2019.

Anställningen omfattas av kollektivavtal mellan Almega Vårdföretagarna och Kommunal.

Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat två giltiga utdrag (LSS och enskild person) från belastningsregistret.

KONTAKT
Emil Thomasson
Personalansvarig
emil@noass.se
0705-314014

Ansökningar via mail eller ofullständigt ifyllda ansökningar kommer inte att behandlas. Digital ansökan ska alltid ske via formuläret i annonsen.

Det går även bra att lämna in din ansökan direkt på vårt kontor i Sölvesborg. Den ska då innehålla alla uppgifter som efterfrågas i annonsformuläret nedan för att behandlas, samt ditt CV och personliga brev. Observera att inlämning av ansökan på vårt kontor inte innebär anställningsintervju vid samma tillfälle.

Urval sker löpande varför tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OM OSS
NOA är en assistansanordnare som levererar det där lilla extra. Vi värnar om matchningen mellan assistent och kund med syfte att kunna erbjuda den bästa assistansen. Precis som oss människor är assistansen föränderlig därför måste vi även förändra för att förbättra. Vi tar tillvara på kunder och assistenter genom närheten, tillgängligheten och gemenskapen som präglar NOA. Verksamheten präglas av lång och gedigen egen erfarenhet inom personlig assistans. Våra kunder och 140-talet anställda återfinns i Blekinge, Småland, Skåne och Halland.

ANSÖK HÄR

Kryssa för samtliga av de orter där du kan tänka dig att arbeta.
Välj vilken tjänstgöringsgrad du kan tänka dig. Du kan välja flera alternativ.
Hur stor del av sommaren är du tillgänglig?
Att bifoga ett CV är väldigt viktigt och ökar dina chanser att få jobb. Tillåtna filtyper: PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG, TXT, RTF
Tillåtna filtyper: PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG, TXT, RTF
Är det någonting du vill tillägga i din ansökan? Kan t.ex. vara om du är allergisk mot pälsdjur och därför inte kan arbeta hos en kund med husdjur.